Current Page aloldal fejlécképe

gyor.katasztrofavedelem.hu közlemények

A 47. héten történt
2023. november 27.

Győr-Moson-Sopron vármegyében az elmúlt héten ötvenkét eseményhez vonultak a hivatásos tűzoltó egységek. A tűzoltói beavatkozást igénylő esetek alkalmával összesen hatan sérültek meg, egy ember pedig életét veszítette.

A 46. héten történt
2023. november 20.

Győr-Moson-Sopron vármegyében az elmúlt héten 56 eseményhez vonultak a hivatásos tűzoltó egységek. A tűzoltói beavatkozást igénylő esetek alkalmával összesen 13 ember sérült meg.

A 44. héten történt
2023. november 06.

Győr-Moson-Sopron vármegyében az elmúlt héten hetven eseményhez vonultak a hivatásos tűzoltó egységek. A tűzoltói beavatkozást igénylő esetek alkalmával összesen tizenhét ember sérült meg.

A 43. héten történt
2023. október 30.

Győr-Moson-Sopron vármegyében az elmúlt héten 68 eseményhez vonultak a hivatásos tűzoltó egységek. A tűzoltói beavatkozást igénylő esetek alkalmával összesen tizenhárom ember sérült meg.

A 42. héten történt
2023. október 24.

Győr-Moson-Sopron vármegyében az elmúlt héten 76 eseményhez vonultak a hivatásos tűzoltó egységek. A tűzoltói beavatkozást igénylő esetek alkalmával összesen 13 ember sérült meg.

A 41. héten történt
2023. október 16.

Győr-Moson-Sopron vármegyében az elmúlt héten hetvenhárom eseményhez vonultak a hivatásos tűzoltó egységek. A tűzoltói beavatkozást igénylő esetek alkalmával összesen kilenc ember sérült meg.

A 40. héten történt
2023. október 09.

Győr-Moson-Sopron vármegyében az elmúlt héten ötvenegy eseményhez vonultak a hivatásos tűzoltó egységek. A tűzoltói beavatkozást igénylő esetek alkalmával összesen tizenhat ember sérült meg, ketten pedig életüket veszítették.

A 39. héten történt
2023. október 02.

Győr-Moson-Sopron vármegyében az elmúlt héten ötvenhat eseményhez vonultak a hivatásos tűzoltó egységek. A tűzoltói beavatkozást igénylő esetek alkalmával összesen tíz ember sérült meg.

A 38. héten történt
2023. szeptember 25.

Győr-Moson-Sopron vármegyében az elmúlt héten hatvankilenc eseményhez vonultak a hivatásos tűzoltó egységek. A tűzoltói beavatkozást igénylő esetek alkalmával összesen tizenhét ember sérült meg.

A 37. héten történt
2023. szeptember 18.

Győr-Moson-Sopron vármegyében az elmúlt héten hatvankilenc eseményhez vonultak a hivatásos tűzoltó egységek. A tűzoltói beavatkozást igénylő esetek alkalmával összesen tizenöt ember sérült meg, egy pedig életét vesztette.

A 36. héten történt
2023. szeptember 11.

Győr-Moson-Sopron vármegyében az elmúlt héten hatvankilenc eseményhez vonultak a hivatásos tűzoltó egységek. A tűzoltói beavatkozást igénylő esetek alkalmával összesen nyolc ember sérült meg, egy pedig életét vesztette.

A 34. héten történt
2023. augusztus 28.

Győr-Moson-Sopron vármegyében az elmúlt héten hetvennégy eseményhez vonultak a hivatásos tűzoltó egységek. A tűzoltói beavatkozást igénylő esetek alkalmával összesen tizennyolc ember sérült meg.

A 33. héten történt
2023. augusztus 21.

Győr-Moson-Sopron vármegyében az elmúlt héten kilencvenegy eseményhez vonultak a hivatásos tűzoltó egységek. A tűzoltói beavatkozást igénylő esetek alkalmával összesen tíz ember sérült meg.

A 30. héten történt
2023. július 31.

Győr-Moson-Sopron vármegyében az elmúlt héten hetvenhárom eseményhez vonultak a hivatásos tűzoltó egységek. A tűzoltói beavatkozást igénylő esetek alkalmával összesen három ember sérült meg.

Viharos volt az első félév
2023. július 26.

A hirtelen érkező, szélsőséges időjárási jelenségek az első félévben több alkalommal adtak feladatot a vármegye tűzoltóinak.