Current Page aloldal fejlécképe

gyor.katasztrofavedelem.hu közlemények

A 12. héten történt
2024. március 25.

Győr-Moson-Sopron vármegyében az elmúlt héten negyvenkilenc eseményhez vonultak a hivatásos tűzoltó egységek. A tűzoltói beavatkozást igénylő esetek alkalmával összesen heten sérültek meg.

A 10. héten történt
2024. március 11.

Győr-Moson-Sopron vármegyében az elmúlt héten negyvenöt eseményhez vonultak a hivatásos tűzoltó egységek. A tűzoltói beavatkozást igénylő esetek alkalmával összesen öten sérültek meg, egy ember pedig életét veszítette.

A 9. héten történt
2024. március 04.

Győr-Moson-Sopron vármegyében az elmúlt héten ötvenhárom eseményhez vonultak a hivatásos tűzoltó egységek. A tűzoltói beavatkozást igénylő esetek alkalmával összesen öt ember sérült meg.

A 8. héten történt
2024. február 26.

Győr-Moson-Sopron vármegyében az elmúlt héten negyvenöt eseményhez vonultak a hivatásos tűzoltó egységek. A tűzoltói beavatkozást igénylő esetek alkalmával összesen kilenc ember sérült meg.

A 7. héten történt
2024. február 19.

Győr-Moson-Sopron vármegyében az elmúlt héten hatvanhét eseményhez vonultak a hivatásos tűzoltó egységek. A tűzoltói beavatkozást igénylő esetek alkalmával összesen tizennégy ember sérült meg, egy ember pedig életét veszítette.

Az elmúlt héten több lakásban keletkezett tűz
2024. február 12.

Az elmúlt héten négyszer riasztották a vármegyénk tűzoltóit otthonokban keletkezett tűz miatt.

A 6. héten történt
2024. február 12.

Győr-Moson-Sopron vármegyében az elmúlt héten hatvanhat eseményhez vonultak a hivatásos tűzoltó egységek. A tűzoltói beavatkozást igénylő esetek alkalmával összesen tíz ember sérült meg.

A 4. héten történt
2024. január 29.

Győr-Moson-Sopron vármegyében az elmúlt héten nyolcvannyolc eseményhez vonultak a hivatásos tűzoltó egységek. A tűzoltói beavatkozást igénylő esetek alkalmával összesen tizennégy ember sérült meg.

A 3. héten történt
2024. január 22.

Győr-Moson-Sopron vármegyében az elmúlt héten ötvenkét eseményhez vonultak a hivatásos tűzoltó egységek. A tűzoltói beavatkozást igénylő esetek alkalmával összesen tizenegy ember sérült meg.

A 2. héten történt
2024. január 15.

Győr-Moson-Sopron vármegyében az elmúlt héten ötvennyolc eseményhez vonultak a hivatásos tűzoltó egységek. A tűzoltói beavatkozást igénylő esetek alkalmával összesen tizennégy ember sérült meg.

Tavaly 272 lakástűz volt vármegyénkben
2024. január 10.

2023-ban Győr-Moson-Sopron vármegyében összesen 272 lakástűz keletkezett, 7-tel kevesebb, mint 2022-ben, ami 3 százalékos csökkenést jelent. Az év folyamán 3174 négyzetméternyi épített terület égett le, 479-cel kevesebb, mint egy évvel korábban.

Az első héten történt
2024. január 08.

Győr-Moson-Sopron vármegyében az elmúlt héten 66 eseményhez vonultak a hivatásos tűzoltó egységek. A tűzoltói beavatkozást igénylő esetek alkalmával összesen 10 ember sérült meg.

Az 51. héten történt
2023. december 27.

Győr-Moson-Sopron vármegyében az elmúlt héten százhatvanhat eseményhez vonultak a hivatásos tűzoltó egységek. A tűzoltói beavatkozást igénylő esetek alkalmával összesen húsz ember sérült meg.

50. héten történt
2023. december 18.

Győr-Moson-Sopron vármegyében az elmúlt héten hatvankét eseményhez vonultak a hivatásos tűzoltó egységek. A tűzoltói beavatkozást igénylő esetek alkalmával összesen tizennégy ember sérült meg.

A 49. héten történt
2023. december 11.

Győr-Moson-Sopron vármegyében az elmúlt héten hetvenkét eseményhez vonultak a hivatásos tűzoltó egységek. A tűzoltói beavatkozást igénylő esetek alkalmával összesen tizenhat ember sérült meg.