Current Page aloldal fejlécképe

gyor.katasztrofavedelem.hu közlemények

A 21. héten történt
2023. május 30.

Győr-Moson-Sopron vármegyében az elmúlt héten hatvanhárom eseményhez vonultak a hivatásos tűzoltó egységek. A tűzoltói beavatkozást igénylő esetek alkalmával összesen hat ember sérült meg.

A 20. héten történt
2023. május 22.

Győr-Moson-Sopron vármegyében az elmúlt héten hetvenegy eseményhez vonultak a hivatásos tűzoltó egységek. A tűzoltói beavatkozást igénylő esetek alkalmával összesen tizenhat ember sérült meg.

A 19. héten történt
2023. május 15.

Győr-Moson-Sopron vármegyében az elmúlt héten hatvannégy eseményhez vonultak a hivatásos tűzoltó egységek. A tűzoltói beavatkozást igénylő esetek alkalmával összesen tizennégy ember sérült meg.

A 18. héten történt
2023. május 08.

Győr-Moson-Sopron vármegyében az elmúlt héten hatvankilenc eseményhez vonultak a hivatásos tűzoltó egységek. A tűzoltói beavatkozást igénylő esetek alkalmával összesen tizenhét ember sérült meg, egy ember pedig életét veszítette.

A 17. héten történt
2023. május 03.

Győr-Moson-Sopron vármegyében az elmúlt héten negyvenöt eseményhez vonultak a hivatásos tűzoltó egységek. A tűzoltói beavatkozást igénylő esetek alkalmával összesen hat ember sérült meg, egy ember pedig életét veszítette.

A 16. héten történt
2023. április 24.

Győr-Moson-Sopron vármegyében az elmúlt héten ötvenhárom eseményhez vonultak a hivatásos tűzoltó egységek. A tűzoltói beavatkozást igénylő esetek alkalmával összesen kilenc ember sérült meg.

A 15. héten történt
2023. április 17.

Győr-Moson-Sopron vármegyében az elmúlt héten ötvennégy eseményhez vonultak a hivatásos tűzoltó egységek. A tűzoltói beavatkozást igénylő esetek alkalmával összesen hét ember sérült meg.

Három hónap alatt 89 lakástűz, 2 halott, 9 sérült
2023. április 12.

2023 első negyedévében Győr-Moson-Sopron vármegyében 89 lakástűzhöz riasztották a tűzoltókat.

A 14. héten történt
2023. április 11.

Győr-Moson-Sopron vármegyében az elmúlt héten hatvankét eseményhez vonultak a hivatásos tűzoltó egységek. A tűzoltói beavatkozást igénylő esetek alkalmával összesen tizenegy ember sérült meg.

A 13. héten történt
2023. április 03.

Győr-Moson-Sopron vármegyében az elmúlt héten kilencven eseményhez vonultak a hivatásos tűzoltó egységek. A tűzoltói beavatkozást igénylő esetek alkalmával összesen tizenhárom ember sérült meg.

Tegnap a viharos szél adott munkát a tűzoltóknak
2023. március 28.

A meteorológiai szolgálat tegnap délután narancssárga, másodfokú riasztást adott ki Győr-Moson-Sopron vármegye területére.

A 12. héten történt
2023. március 27.

Győr-Moson-Sopron vármegyében az elmúlt héten hatvan eseményhez vonultak a hivatásos tűzoltó egységek. A tűzoltói beavatkozást igénylő esetek alkalmával összesen tíz ember sérült meg.

A 11. héten történt
2023. március 20.

Győr-Moson-Sopron vármegyében az elmúlt héten nyolcvankét eseményhez vonultak a hivatásos tűzoltó egységek. A tűzoltói beavatkozást igénylő esetek alkalmával összesen négy ember sérült meg.

Nádas égett a Fertő tónál
2023. március 15.

Kigyulladt a nádas szerda hajnalban a Fertő tónál, Fertőrákos térségében.

A 10. héten történt
2023. március 13.

Győr-Moson-Sopron vármegyében az elmúlt héten száztizennégy eseményhez vonultak a tűzoltó egységek. A tűzoltói beavatkozást igénylő esetek alkalmával összesen tizenhat ember sérült meg.