Álláshirdetések



A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételt hirdet beosztott tűzoltó munkakörre. Minden érdeklődő jelentkezését várjuk, aki elkötelezett a hivatásos szolgálat iránt.

Az 2015. évi XLII. törvény (Hszt.) értelmében hivatásos szolgálati viszony önkéntes jelentkezés alapján azzal a 18. évét betöltött, cselekvőképes, állandó belföldi lakóhellyel rendelkező, középfokú végzettséggel rendelkező, magyar állampolgárral létesíthető.

Aki a hivatásos szolgálatra egészségi, pszichikai és fizikai szempontból alkalmas;

Akinek életvitele nem kifogásolható és hozzájárul annak a szolgálati viszony létesítése előtti, valamint a szolgálati viszony fennállása alatti ellenőrzéséhez;

Aki elfogadja egyes alkotmányos jogainak a Hszt. szerinti korlátozását;

Aki tudomásul veszi, hogy szolgálati viszonya fennállása alatt szolgálata törvényes ellátását tudta és beleegyezése nélkül – törvényben meghatározott szerveknél és módon – ellenőrizhetik (megbízhatósági vizsgálat)

Aki hozzájárul a jogszabályokban meghatározott szintű nemzetbiztonsági ellenőrzéséhez, ha az a beosztása ellátásához szükséges. 

A szolgálati viszony létesítéséhez szükséges, a Hszt-ben meghatározott és az állampolgárok által beszerezhető adatokat és tényeket a jelentkezőnek igazolnia kell. 

A felvételi eljárás megindításához szükséges saját kézzel írt önéletrajz, mely tartalmazza a jelentkező iskolai végzettségét (végzettségeit) és szakképzettségét (szakképzettségeit), munkaviszonyait, valamint elérhetőségét (telefonszám, e-mail cím) 

Jelentkezni a tlbe.uhzna@xngirq.tbi.uh e-mail címre benyújtott önéletrajzzal lehet.

További kérdéseit a 96/529-534-es telefonszámon tudja feltenni.