Tartalomjegyzék

Pályázatok

Két pályázati felhívás roma származású fiatalok tanulmányainak támogatására

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság pályázatot hirdet a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Katasztrófavédelmi Intézetének alap- vagy mesterképzésén, valamint a Katasztrófavédelmi Oktatási Központ egységes rendvédelmi moduláris szakképzésén tanulmányokat folytató roma származású fiatalok számára. A támogatás célja a tanulmányok eredményes befejezésének elősegítése és a katasztrófavédelmi pálya választásának ösztönzése. 

Pályázhatnak azok a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Katasztrófavédelmi Intézet alap- vagy mesterképzésén tanulmányokat folytató roma származású fiatal hallgatók, akik a tanulmányaikat már megkezdték, az első két félév ajánlott tantervben meghatározott kreditértékének megfelelő krediteket megszerezték, az utolsó lezárt képzési időszakban legalább 3,5-es tanulmányi átlagot értek el, valamint az Nemzeti Közszolgálati Egyetem Tanulmányi és Vizsgaszabályzatában meghatározott módon bejelentették, hogy tanulmányaikat a következő képzési időszakban folytatják. A támogatást 5 fő nyerheti el, a benyújtási határidő: 2018. október 31.

A Katasztrófavédelmi Oktatási Központ egységes rendvédelmi moduláris szakképzésén részt vevő roma származású fiatalok tanulmányai eredményes befejezésének elősegítésére és a katasztrófavédelmi pálya választásának ösztönzésére kiírt pályázatot szintén 5 fő nyerheti el. Pályázhatnak azok a képzésen részt vevők, akik a 2018. szeptember 3-án kezdték meg tűzoltó II. szakképzésen tanulmányaikat. A pályázatok benyújtási határideje: 2018. november 12.

Mindkét pályázattal kapcsolatban részletesebb felvilágosítás kérhető a +36/20-8200-538-as telefonszámon.

Pályázati felhívás 2018. II. félév szakképzés

Pályázati adatlap 2018. II. félév szakképzés

Pályázati felhívás 2018-2019-es tanév felsőfokú alapképzés

Pályázati adatlap 2018-2019-es tanév felsőfokú alapképzés