Szép eredmény a horgászversenyen

2021. szeptember 13.

Harmincegy csapat indult az Országos Katasztrófavédelmi Sportegyesület és a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság által rendezett IV. Tükörponty BM Országos 24 órás Csapat Horgászversenyen. A megméretést szeptember 10-én és 11-én rendezték meg a Majosliget Pihenő- és Horgászparkban.

A versenyen indulókat Markos Zoltán tűzoltó ezredes, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság gazdasági igazgató-helyettese, az OKSE elnökségi tagja köszöntötte, aki maga is versenyzőként vett részt a rendezvényen. 

A háromfős csapatok két horgászbottal versenyeztek. Az indulók három szektorban horgásztak, a szektor első helyezettjei kerültek az összetett csapatverseny első három helyére. A harmincegy csapat összesen 1555,94 kilogramm halat fogott ki. A horgászok mindvégig sportszerűen, sportemberhez, sporthorgászhoz méltóan viselkedtek.

Győr-Moson-Sopron megyét a Mosonmagyaróvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság három tagja, - Varga Ákos tűzoltó főhadnagy, Schmuck Dániel tűzoltó főtörzsőrmester és Ásványi Péter tűzoltó főtörzsőrmester - képviselte, akik szektor második helyezést értek el 66,63 kg kifogott hallal.