Gyermeknapra színezőkkel gondolunk a gyerekekre!

2020. május 11. 10:48

„Adj színt a tűzoltóknak gyereknapra!” címmel honlapunkon keresztül nyújtunk át néhány színezésre váró tűzoltó autót a gyerekeknek.

Évek óta hagyomány, hogy gyermeknapon megnyíltak országszerte a tűzoltó laktanyák a gyerekek előtt. Az elmúlt években rengetegen érkeztek ezen a napon a tűzoltókhoz, mindenki felülhetett a hatalmas autókra, kipróbálhatta a tűzoltók ruháját, sisakját, és próbariasztáson, bemutatókon vehetett részt.

Idén a járványügyi helyzet miatt a gyerekek is otthon tanulnak, a különböző intézményeknél is szünetel a személyes ügyintézés. Egészségünk megőrzése érdekében, a személyes találkozásokat mindenki a minimálisra próbálja csökkenteni még családtagjaival is. Így idén sajnos a gyermeknapon nem találkozhatnak a gyermekek a tűzoltókkal személyesen.

Kedves Gyerekek! Hogy most se maradjatok tűzoltós program nélkül, arra gondoltunk, hogy színezésre váró tűzoltó autókat tudtok letölteni honlapunkról otthon, és akinek van kedve vissza is küldheti a legjobban sikerült kiszínezett művet a tűzoltókhoz. A lakhelyetekhez legközelebbi katasztrófavédelmi kirendeltségre, postai úton, vagy akár e-mailen is elküldhetitek a már színes, mosonmagyaróvári tűzoltó autókat ábrázoló színezőket. A legszebben kiszínezett műveket kollégáink kisebb ajándékokkal díjazzák, két kategóriában: kézzel kifestett és paint programmal kiszínezett munka.

Az alábbi címre küldhetitek a színezőket egészen május 31-ig. (Neveteket, lakcímeteket is feltüntetve)

Mosonmagyaróvári Katasztrófavédelmi Kirendeltség 9200 Mosonmagyaróvár, Alkotmány u. 16. (zbine.xx@xngirq.tbi.uh)

Győri Katasztrófavédelmi Kirendeltség 9021 Győr, Munkácsy u. 4. (tlbe.xx@xngirq.tbi.uh)

Soproni Katasztrófavédelmi Kirendeltség 9400 Sopron, Tűzoltó köz 2. (fbceba.xx@xngirq.tbi.uh)

Kapuvári Katasztrófavédelmi Kirendeltség 9330 Kapuvár, Szent István király út 21. (xnchine.xx@xngirq.tbi.uh)


Június első hetében kihirdetjük a legszebben színező gyerekek neveit. Kellemes színezést!

„Színezd újra a tűzoltóautót!”