A 39. héten történt

2022. október 03. 10:26

Győr-Moson-Sopron megyében az elmúlt héten hatvanhárom eseményhez riasztották a hivatásos tűzoltókat. A tűzesetek és műszaki mentések során négyen sérültek meg.

Tűz keletkezett Fertőszentmiklóson az Ady Endre utca egyik családi házának pincéjében hétfőn délután. A kazán előtti térben papírok, rongyok és tűzifa égett. A kapuvári hivatásos és helyi önkéntes tűzoltók megfékezték a lángokat, majd  ventilátor segítségével eltávolították a füstöt a helyiségből.

Árokba csúszott egy furgon kedden délután Győrben a Fehérvári úton. A pannonhalmi hivatásos tűzoltók drótkötél segítségével visszahúzták a járművet az útra. Sérülés nem történt.

Összeütközött két személyautó  szerdán este Gönyűn, az 1-es főút belterületi szakaszán, a Bajcsy-Zsilinszky utca és a Rákóczi Ferenc utca kereszteződésénél. A győri hivatásos tűzoltók áramtalanították az autókat. A balesetben nem sérült meg senki.

Kigyulladt egy fémárut szállító nyerges kamion vontatmánya csütörtökön reggel az M1-es autópálya 158-as kilométerénél, Mosonmagyaróvár térségében, a határ felé vezető oldalon az út melletti parkolóban. A mosonmagyaróvári és a lébényi hivatásos tűzoltók a lángokat három vízsugárral fojtották el.

Szombaton délelőtt összeütközött két gépjármű Mosonmagyaróváron, az Árpád utca és a Határ sor kereszteződésében. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket, majd a helyszínelés után megszüntették a forgalmi akadályt. Egy embert könnyebb sérülésekkel kórházba szállított a mentőszolgálat.

Letért az úttestről és egy vadkerítés oszlopának ütközött egy kisbusz vasárnap reggel az M1-es autópálya 151-es kilométerszelvényében, a főváros felé vezető oldalon. A mosonmagyaróvári hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet. A balesetben nem sérült meg senki.