Értekezlet igazgatóságunkon

2020. augusztus 06. 12:56

A munkatervünkben foglaltaknak megfelelően augusztus 6-án megtartottuk igazgatóságunkon a katasztrófavédelmi kirendeltségvezetők és tűzoltóparancsnokok havi értekezletét.

A fórumot Sallai Péter tűzoltó dandártábornok nyitotta meg, majd az értekezlet napirendi pontjai szerinti előterjesztések ismertetése, szóbeli kiegészítése következett. Elsőként az igazgatóhelyettesi szervezet tevékenységéről, majd a 2020. I. félévében Győr-Moson-Sopron megyében végrehajtott tűzoltói tevékenységek tapasztalatairól hallhattunk összefoglalót. Ezt követően a humán szolgálatvezető számolt be az igazgatóság első félévi fegyelmi helyzetéről és az idei táborozások tapasztalatairól. Később hallhattunk az elmúlt időszakban felmerült kiadásokról és a különböző készletek nyilvántartásáról és felhasználásának helyzetéről a költségvetési osztályvezetőtől.

Az értekezlet végén Sallai Péter tűzoltó dandártábornok az országos igazgató értekezleten elhangzottakat és az aktuális, előttünk álló feladatokat ismertette, majd a fórum a szakterületek által felvetett aktuális kérdések megvitatásával zárult.