Közlemények

Sikeresen pályáztak az önkéntes tűzoltó egyesületek
2016. december 16.

Idén négyszázkilencvenkét önkéntes tűzoltó egyesület szerepelt sikerrel a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság pályázatán, amelyen különféle tűzoltóeszközök és felszerelések beszerzéséhez, működési költségek finanszírozására, műszaki-technikai, védőruházattal való ellátásra, valamint a tagok oktatására és vizsgáztatására lehetett támogatást elnyerni.

Részletek

Hogy valóban békés legyen a karácsony!
2016. december 15.

A decemberi ünnepi időszakban több olyan, a karácsonyi, szilveszteri előkészületekhez köthető tűzeset, baleset következik be, amely az emberi figyelmetlenségre, felkészületlenségre vezethető vissza. Kis odafigyeléssel ezek az esetek megelőzhetőek.

Részletek

Korcsolyázás, csúszkálás - csak óvatosan!
2016. december 06.

Az egyre hidegebbre forduló idő csábítja a téli sportokat, a korcsolyázást kedvelőket a lassan befagyó vízfelületekre

Biztonságban advent idején is
2016. november 27.

Advent a karácsonyi felkészülés és a várakozás időszaka. Ilyenkor ráhangolódunk az ünnepekre és a karácsonyhoz közeledve, minden vasárnap eggyel több gyertyát gyújtunk meg az adventi koszorún.

Előző
1 2 3 4 5 6 7 8 9