Közlemények


Ünnepeljünk biztonságosan 
2016. augusztus 18.

A katasztrófavédelem évek óta kiemelt figyelmet fordít az államalapítás ünnepén megrendezett tűzijátékok biztonságos lebonyolítására annak érdekében, hogy minden érdeklődő önfeledten ünnepelhessen. A zavartalan élményhez elengedhetetlen betartani a helyes magatartási szabályokat.

Részletek

Hogy kevesebb viharkár legyen! 
2016. július 25.

A nyári viharokat és a velük együtt járó meteorológiai jelenségeket nem lehet megelőzni vagy elhárítani, azonban az általuk okozott károk mértékét megfelelő előkészületekkel csökkenteni lehet. Már az idei nyár is hozott komoly országos viharokat.

Részletek

Jól előkészített fesztiválok, biztonságos szórakozás 
2016. június 24.

Idén eddig csaknem 250 szórakozóhelyen és szabadtéri rendezvényen tartott ellenőrzést a katasztrófavédelem. Győr-Moson-Sopron megyében a szakemberek 23 ellenőrzést tartottak eddig különböző rendezvényeken. A szervezet hatósági szakemberei folyamatosan egyeztetnek a fesztiválok szervezőivel annak érdekében, hogy ne csak jó hangulatban, hanem biztonságban is szórakozhassanak az ilyen rendezvényre érkezők.

Részletek

Hogy a pihenés balesetmentes legyen!
2016. június 18.

A nyár beköszöntével megkezdődött a szabadtéri programok, a fesztiválok, a nyaralás és a nyári táborok időszaka. A felhőtlen kikapcsolódást, pihenést vagy szórakozást azonban könnyen tönkreteheti egy baleset vagy tűzeset. A biztonság és a nyugodt pihenés érdekében fontos tisztában lenni az erre az időszakra leginkább jellemző veszélyekkel és a baj megelőzésének lehetőségeivel.

Részletek

Előző
1 2 3 4 5 6