Közlemények

Ne égessünk szemetet a kazánban!
2016. december 23.

A fűtési szezonban megnő a kéménytüzek száma, amely a nem megfelelő tüzelőanyag választás és a karbantartás hiánya miatt is bekövetkezhet.

Téli közlekedés
2016. december 20.

Havazással még nem, de a mínuszokkal és csúszóssá vált utakkal napi rendszerességgel meg kell küzdenie az autósoknak és gyalogosoknak is. Mindennaposak a közlekedési balesetek, megyénkben hétfőn reggel Kapuvár és Öntésmajor között tért le az útról és borult fel egy személygépkocsi. A balesethez a kapuvári és csornai hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a kocsit kerekeire állították és áramtalanították. Az autó vezetője nem sérült meg a balesetben.

Részletek

Sikeresen pályáztak az önkéntes tűzoltó egyesületek
2016. december 16.

Idén négyszázkilencvenkét önkéntes tűzoltó egyesület szerepelt sikerrel a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság pályázatán, amelyen különféle tűzoltóeszközök és felszerelések beszerzéséhez, működési költségek finanszírozására, műszaki-technikai, védőruházattal való ellátásra, valamint a tagok oktatására és vizsgáztatására lehetett támogatást elnyerni.

Részletek

Hogy valóban békés legyen a karácsony!
2016. december 15.

A decemberi ünnepi időszakban több olyan, a karácsonyi, szilveszteri előkészületekhez köthető tűzeset, baleset következik be, amely az emberi figyelmetlenségre, felkészületlenségre vezethető vissza. Kis odafigyeléssel ezek az esetek megelőzhetőek.

Előző
Következő