Hírek


A 36. héten történt
2019. szeptember 09. 15:34
Győr-Moson-Sopron megyében az elmúlt héten hatvanhárom eseményhez vonultak a hivatásos tűzoltó egységek. A tűzesetek és műszaki mentések során tizenhárom ember megsérült, egy pedig életét vesztette.

Összeütközött egy traktor és egy személyautó hétfő kora délelőtt Himodon, a Rákóczi utca és a Dózsa utca kereszteződésében. A balesethez a csornai katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltóit riasztották, akik áramtalanították a járműveket, majd a helyszínelés után megszüntették a forgalmi akadályt. A személyautó sofőrje könnyebben megsérült a balesetben, őt kórházba szállította a mentőszolgálat.

Összeütközött két autó Győrben, a Tibormajori út és a Juharfa utca kereszteződésében kedden délután. A balesethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották, akik áramtalanították a gépkocsikat, a helyszínelés után visszaállították kerekeire a felborult autót, majd felitatták az úttestre folyt olajszármazékot. Két ember könnyebben megsérült a balesetben.

Letért az úttestről és árokba hajtott egy személyautó Nagycenken, a Gyár utca és az Iskola utca kereszteződésénél kedden kora este. A soproni hivatásos tűzoltók és a nagycenki önkéntes tűzoltó egyesület tagjai áramtalanították a járművet, majd kivontatták az autót az árokból. A gépjármű vezetőjét a mentőszolgálat kórházba szállította.

Egy személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze a 81-es főút 64-es kilométerszelvényénél, Mezőörs és Pér között szerda délután. A balesethez a győri, a kisbéri és a pannonhalmi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik feszítővágó segítségével szabadították ki a személyautó sofőrjét és áramtalanították a járműveket. A sérültet mentőhelikopter szállította kórházba.

Autószállító tréler és személyautó ütközött szombat hajnalban az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán a 110-es kilométernél. A győri hivatásos tűzoltók a személyautó áramtalanítását hajtották végre. A baleset sérültjét a mentőszolgálat kórházba szállította.

Két személyautó ütközött az 1-es főút 148-as kilométerszelvényénél Lébény térségében vasárnap este. A lébényi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A baleset során két ember megsérült, őket könnyű sérüléseikkel a mentőszolgálat kórházba szállította.