Hírek


Tűzmegelőzés a kulturális és zenei programok mellett
2019. augusztus 10. 09:56
Hétről hétre szórakoztató és érdekes programokat kínál a mosonmagyaróvári Kult-Utca a látogatók részére. Májustól augusztus végéig csütörtökönként különféle rendezvényekkel és civil szervezetek bevonásával tartanak egész délutános programokat a Lajta-parti város sétálóutcáján, ahol augusztus 8-án is színes programok várták az érdeklődőket.

A többéves hagyománnyal bíró rendezvénysorozat visszatérő szereplői a mosonmagyaróvári hivatásos tűzoltók, akik a látványos tálcatűz oltásával, konyhatűz szimulálásával színesítve a programot ismét szép számú érdeklődőt vonzottak. A Győr-Moson-Sopron Megyei Tűzmegelőzési Bizottság tűzmegelőzési propaganda tevékenysége keretében kvízkérdésekkel, foglalkoztató füzetekkel, tűzvédelmi totóval szólították meg a különböző korosztályok képviselőit, hogy a játékos ismeretterjesztés során egyben a mindennapi életben hasznosítható tanácsokkal is elláthassák az érdeklődőket. A lakosság felkészítését jól szolgáló tájékoztatók és bemutatók mellett a sétálóutcán a tűzoltóautókat és a tűzoltók felszereléseit, védőeszközeit is megtekinthették a programon nézelődők, akik praktikus tűzmegelőzési tanácsokkal gazdagodhattak a tűzoltók elméleti és gyakorlati előadásai által.


 

Kapcsolódó képek:

Tűzmegelőzés a kulturális és zenei programok mellett Tűzmegelőzés a kulturális és zenei programok mellett Tűzmegelőzés a kulturális és zenei programok mellett
>>> További képek a galériában <<<