Hírek


A hétvégén Hegykőn versenyeztek az önkéntes tűzoltók
2019. június 11. 13:04
A Soproni Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság működési területén együttműködési megállapodással rendelkező önkéntes tűzoltó egyesületek I. fokozatú sportversenyét június 08-án Hegykő településen tartották.

A település tűzoltó szertáránál ünnepséggel kezdődött a rendezvény, ahonnét zenés felvonulással vonulták át a résztvevők a versenynek helyt adó sportpályára. A megnyitó ünnepségén a hegykői tűzoltó egyesület 130 éves fennállása alkalmából kopjafa avatásra is sor került, valamint a jubileum alkalmából Sári Ákos tűzoltó alezredes, a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatóhelyettese és Molnár Sándor tűzoltó ezredes, kirendeltségvezető emléklapokat adott át az egyesület tagjai részére.

A versenyen 10 egyesület 22 csapattal képviseltette magát. Az idén a Völcseji egyesület négy kategóriában is diadalmaskodott, az iskolás fiúk és lányok, valamint a felnőtt nők és férfiak is első helyezést értek el. A stafétában és a kismotorfecskendő szerelésben a legjobb időt szintén Völcsej felnőtt férfi csapata futotta, így az összetett versenyt is megnyerték.

A legjobbaknak járó díjakat, Sári Ákos tűzoltó alezredes, Molnár Sándor tűzoltó ezredes és Vécs Pál a megyei tűzoltó szövetség elnöke adta át.

A résztvevő csapatok sportszerű versenyzés mellett, remek hangulatot szolgáltattak a nézők részére.

Felnőtt férfi kategória eredményei:

 1. Völcsej

 2. Hegykő

 3. Hidegség

Felnőtt női kategória eredményei:

 1. Völcsej

 2. Hegykő

 3. Fertőrákos

Ifjúsági fiú kategória eredményei:

 1. Pereszteg

Gyermek leány kategória:

 1. Völcsej

 2. Pereszteg

Gyermek fiú kategória eredményei:

 1. Völcsej

 2. Hegykő

 3. Pereszteg


 

Kapcsolódó képek:

A hétvégén Hegykőn versenyeztek az önkéntes tűzoltók A hétvégén Hegykőn versenyeztek az önkéntes tűzoltók A hétvégén Hegykőn versenyeztek az önkéntes tűzoltók
>>> További képek a galériában <<<