Hírek


Téliesek az útviszonyok, óvatosan közlekedjenek!
2019. január 05. 14:32
Tegnap délután óta váltakozó intenzitással havazik, megyénkben jellemzően 5-10, helyenként akár 15 centiméteres is lehet a hó.

Mivel az utak havasak, hókásásak, csúszósak, mindenkit arra kérünk, hogy csak a téli  időjárásra és útviszonyokra megfelelően felkészített autóval induljanak útnak.

Megyénkben a télies időjárás miatti balesetekhez két esetben riasztották a tűzoltókat. Tegnap este az M85-ös főúton Ikrény térségében hajtott szalagkorlátnak egy autó, ma délben pedig a 81-es főúton Győr határában csúszott árokba egy kocsi, amit drótkötél segítségével húztak vissza az útra a győri hivatásos tűzoltók. A balesetekben nem sérült meg senki.

Felhívjuk a figyelmet, hogy tekintettel a megváltozott időjárási körülményekre, fokozott óvatossággal közlekedjenek és tartsák be a téli közlekedésre vonatkozó szabályokat!

Az időjárási előrejelzéseket nyomon követheti az Országos Meteorológiai Szolgálat honlapján a http://met.hu/ címen. Az aktuális útviszonyokról a Magyar Közút információs portálján, a http://utinform.hu/-n olvashat

kép: illusztráció