Hírek


Vezetői értekezletek igazgatóságunkon
2019. január 04. 12:18
Január 4-én a munkatervünkben foglaltaknak megfelelően megtartottuk a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon a havi kirendeltségvezetői és tűzoltó-parancsnoki, valamint az igazgatói értekezletet.

A fórumot Sallai Péter tűzoltó dandártábornok nyitotta meg, majd az értekezlet napirendi pontjai szerinti előterjesztések ismertetése, szóbeli kiegészítése következett. A résztvevők először tájékoztatást kaptak az ESR 112 rendszer és a tevékenységirányítási központ működési tapasztalatairól a megyei főügyeleti osztályvezetőtől, majd az év végi pirotechnikai termékek forgalmazását végzők 2018. évi ellenőrzésének tapasztalatait foglalta össze a hatósági szolgálatvezető. Ezt követően a tudatos veszélyhelyzet-megelőzési tevékenységet célzó, a lakosság öngondoskodó képessége erősítése érdekében tett aktív és passzív lakosságfelkészítésről számolt be a megyei polgári védelmi főfelügyelő. Később a belügyi továbbképzési rendszerrel kapcsolatos feladatokról számolt be a humán szolgálatvezető, majd a 2018 év gazdálkodásáról, valamint a 2019 év gazdálkodásával kapcsolatos célkitűzésekről, feladatokról számolt be a gazdasági igazgatóhelyettes.

Ezek mellett az igazgatói értekezleten beszámolt az Ellenőrzési Szolgálat az előző években végzett tevékenységéről.  Az értekezlet végén Sallai Péter tűzoltó dandártábornok az aktuális, előttünk álló feladatokat ismertette, majd a fórum a szakterületek által felvetett aktuális kérdések megvitatásával zárult.


 

Kapcsolódó képek:

Vezetői értekezletek igazgatóságunkon Vezetői értekezletek igazgatóságunkon Vezetői értekezletek igazgatóságunkon