Hírek


Vezetői értekezletek
2018. december 03. 14:59
December 3-án megtartottuk a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon a havi értekezleteket.

Sallai Péter tűzoltó dandártábornok, igazgató üdvözölte az értekezlet résztvevőit, majd gratulált Szabó András kollégánknak, a mosonmagyaróvári hivatásos tűzoltó-parancsnokság parancsnokának soros előléptetéséhez, aki tűzoltó alezredesként végzi ezután feladatait.

A gratuláció után a kirendeltségvezetői értekezlet napirendi pontjai következtek. Elsőként a megyei főügyeleti osztályvezető a Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat működésének tapasztalatairól számolt be. A következőkben a megyei tűzoltósági főfelügyelő a 2018. évi tűzvizsgálat eredményeiről, tapasztalatairól, a megyei iparbiztonsági főfelügyelő pedig a Katasztrófavédelmi Mobil Labor és a Katasztrófavédelmi Sugárfelderítő Egység működésének tapasztalatairól adott tájékoztatást az értekezlet résztvevőinek. A következő napirendi pont az ellenőrzési szolgálat 2018. évi tevékenységéről szólt, majd a 2018. évi természetbeni ruházati utánpótlás helyzetéről és a 2019. évi ruházati ellátás feladatairól is tájékozódhattak a vezetők.

Az értekezletek végén Sallai Péter tűzoltó dandártábornok az országos igazgatói értekezleten elhangzottakról is szólt, majd a fórum a szakterületek által felvetett aktuális kérdések megvitatásával és az előttünk álló feladatok kiszabásával zárult.


 

Kapcsolódó képek:

Vezetői értekezletek Vezetői értekezletek Vezetői értekezletek
>>> További képek a galériában <<<