Hírek


Közbiztonsági referensi értekezlet Mosonmagyaróváron
2018. szeptember 14. 10:07
Szeptember 13-án a polgármesterek és a közbiztonsági referensek részére tartott értekezletet a Mosonmagyaróvári Katasztrófavédelmi Kirendeltség.

Az értekezletet Szabó András tűzoltó őrnagy, tűzoltóparancsnok nyitotta meg, majd beszédében kiemelte a téli időjárással kapcsolatos feladatokat. A parancsnok után Beke Zoltán tűzoltó alezredes, megyei polgári védelmi főfelügyelő folytatta a fórumot, aki a kitelepítés-befogadással kapcsolatos munkáról beszélt. Később szó esett még a települési önkéntes mentőszervezeteket érintő feladatokról, a gyakorlatokról, a kéménysepréssel kapcsolatos, lakosságot érintő  fontos tudnivalókról. Végezetül Csiszár Zoltán tűzoltó százados tartott előadást, aki a „Ne gyújtsa! Gyűjtse szelektíven!”jelmondatú figyelemfelhívó kampány részeként tájékoztatta a települések vezetőit és a referenseket a kémény és lakástüzek megelőzésének, a szelektív hulladékgyűjtésnek, és környezetünk védelmének fontosságáról.

 

 


 

Kapcsolódó képek:

Közbiztonsági referensi értekezlet Mosonmagyaróváron Közbiztonsági referensi értekezlet Mosonmagyaróváron Közbiztonsági referensi értekezlet Mosonmagyaróváron