Hírek


A 27. héten történt
2018. július 09. 11:25
Győr-Moson-Sopron megyében az elmúlt héten hatvan eseményhez vonultak a hivatásos tűzoltó egységek. A tűzesetek és műszaki mentések során tizenhárom ember megsérült, ketten pedig életüket vesztették.

 

Két személyautó ütközött Sopron és Harka között hétfő délután. A balesetben hárman megsérültek, őket a mentők kórházba szállították. A soproni hivatásos tűzoltók áramtalanították az autókat. A műszaki mentés és helyszínelés idejére az érintett útszakaszt a forgalom elől elzárták.

Személyautó és motorkerékpár ütközött kedd délelőtt Sopronban, a Győri út és az Ipar körút kereszteződésénél. A gépjárműben utazók közül senki sem sérült meg, a motorkerékpár vezetőjét azonban a mentők kórházba szállították. A műszaki mentést a soproni hivatásos tűzoltók végezték, áramtalanították a járművet és közreműködtek a forgalmi akadály megszüntetésében.

Hűtőszekrény égett ki egy győri családi ház pincéjében szerda este. A helyi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral eloltották a tüzet, majd átszellőztették a füsttel telítődött pincét. A tűz nem terjedt át az épület többi részére, személyi sérülés az eset során nem történt.

Teljes terjedelmében égett egy kisteherautó Rábapatonán a Rákóczi utcában csütörtök délután. A győri hivatásos tűzoltók és a börcsi önkéntes tűzoltó egyesület tagjai két vízsugárral oltották el a lángokat. A tűz másra nem terjedt át, személyi sérülés az eset során nem történt.

Szintén aznap árokba hajtott és felborult egy személyautó a 81-es főút Pér és Mezőörs közötti szakaszán. A győri hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet. A gépjármű vezetője könnyebb sérüléseket szenvedett, őt a mentők ellátták.

Letért az úttestről és árokba csapódott egy személyautó a 81-es főút 73-as kilométerénél péntek este. A járműben utazók közül egy ember a helyszínen életét vesztette, további két sérültet a mentők kórházba szállítottak. A műszaki mentési munkálatokat a pannonhalmi hivatásos tűzoltók végezték. A műszaki mentés és helyszínelés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Két személyautó ütközött vasárnap hajnalban a 14-es főúton, a Vámosszabadi határátkelő előtt. A balesetben egy ember súlyosan megsérült, négyen pedig könnyű sérüléseket szenvedtek, őket a mentők ellátták. A győri hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket és a helyszín megvilágításával segítették a mentők és a rendőrség munkáját.

Árokba hajtott egy személyautó a 82-es főúton, Nyúl közelében vasárnap délelőtt. A balesetben nem sérült meg senki. A pannonhalmi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet.


 

Kapcsolódó képek:

A 27. héten történt A 27. héten történt A 27. héten történt
>>> További képek a galériában <<<