Hírek


Vezetői értekezletek igazgatóságunkon
2018. január 05. 11:07
Január 5-én a munkatervünkben foglaltaknak megfelelően megtartottuk a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon a havi kirendeltségvezetői és tűzoltó-parancsnoki, valamint az igazgatói értekezletet.

A fórumot Sallai Péter tűzoltó dandártábornok nyitotta meg, majd az értekezlet napirendi pontjai szerinti előterjesztések ismertetése, szóbeli kiegészítése következett. A résztvevők először tájékoztatást kaptak a komplex veszélyhelyzeti prognózis és beválás-vizsgálat készítésével kapcsolatos változások gyakorlati tapasztalatairól az igazgatóhelyettesről, majd az év végi pirotechnikai termékek forgalmazását végzők 2017. évi ellenőrzésének tapasztalatait foglalta össze a hatósági szolgálatvezető. Ezt követően a tudatos veszélyhelyzet-megelőzési tevékenységet célzó, a lakosság öngondoskodó képessége erősítése érdekében tett aktív és passzív lakosságfelkészítésről számolt be a megyei polgári védelmi főfelügyelő. Később az egyéni és szervezeti teljesítményértékeléssel kapcsolatos feladatokról, majd a belügyi továbbképzési rendszerrel kapcsolatos feladatokról számolt be a humán szolgálatvezető. A 2018-as év elemi költségvetéséről és gazdálkodási irányelvekről számolt be a gazdasági-igazgatóhelyettes.

Ezek mellett az igazgatói értekezleten beszámolt a műszaki osztályvezető az osztály 2017. évi tevékenységéről, majd a hivatalvezető adott tájékoztatást a minőségirányítási rendszer működtetése során végrehajtandó főbb feladatokról.  Az értekezlet végén Sallai Péter tűzoltó dandártábornok az aktuális, előttünk álló feladatokat ismertette, majd a fórum a szakterületek által felvetett aktuális kérdések megvitatásával zárult.

 


 

Kapcsolódó képek:

Vezetői értekezletek igazgatóságunkon Vezetői értekezletek igazgatóságunkon Vezetői értekezletek igazgatóságunkon