Hírek


Kisgépkezelői vizsga Mosonmagyaróváron
2017. december 07. 10:23
Sikeres kisgépkezelői vizsgát tettek a hivatásos tűzoltók 2017. december 06-án a Mosonmagyaróvári Katasztrófavédelmi Kirendeltségen.

A hivatásos tűzoltók esetén nagy hangsúlyt kap az egyes beosztásokhoz szükséges műszaki és egyéb tanfolyami végzettségek megszerzése. A szakmai feladatok színvonalas végrehajtása és a képzettségre vonatkozó előírások teljesítése céljából kiemelt jelentőségű, hogy az arra kötelezettek mindegyike megbízható elméleti és gyakorlati tudással rendelkezzen és a vizsga alkalmával is jó eredménnyel adjon számot felkészültségéről.

A szerdai vizsgán a helyi hivatásos tűzoltóparancsnokság állományából összesen harmincnyolcan vettek részt, áramfejlesztő, szivattyúk, benzinmotoros roncsvágó, és láncfűrész használatának ismereteiből adtak számot tudásukról. Vizsgáztatásukat a BM Katasztrófavédelmi Oktatási Központ Műszaki Szakcsoportjának vezetője, Nemecz Péter tűzoltó alezredes, mint a vizsgabizottság vezetője, valamint Karacs Zoltán tűzoltó őrnagy és Horváth Gábor tűzoltó alezredes vizsgabizottsági tag hajtotta végre. Megyénk tűzoltóinak hivatásukkal szembeni elkötelezettségét mutatja, hogy nagy hangsúlyt fektetve a felkészülésre, a kellő ismeretek birtokában mindannyian sikeres vizsgát tettek.


 

Kapcsolódó képek:

Kisgépkezelői vizsga Mosonmagyaróváron Kisgépkezelői vizsga Mosonmagyaróváron Kisgépkezelői vizsga Mosonmagyaróváron
>>> További képek a galériában <<<