Hírek


Nyugdíjas találkozó az igazgatóságon
2017. december 07. 10:01
A Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság nyugdíjas találkozót rendezett 2017. december 06-án a megyei szervezet polgári védelmi és tűzoltó nyugdíjasai, valamint a győri katasztrófavédelmi kirendeltség nyugdíjas állománya részére.

Az igazgatóság II. emeleti tanácstermében Sallai Péter tűzoltó dandártábornok köszöntötte a megjelenteket, az idei évben kerek évfordulós születésnapot ünneplők részére kis ajándékkal kedveskedett. Nem feledkeztünk meg az idén elhunyt nyugdíjas kollégáinkról sem, akikről néma főhajtással emlékeztünk meg.

Az igazgató ismertette az idei év főbb történéseit, tájékoztatta a megjelenteket az előző találkozó óta eltelt időszakban megvalósult fejlesztésekről, a megye tűzoltó eszközparkjának bővüléséről. A hazai tűzoltóautó-gyártás újjáélesztésének köszönhetően 2017. december 6-án ismét bővülhetett megyénk tűzoltó eszközparkja egy új HEROS-RÁBA AQUADUX-X 4000 gépjárműfecskendővel, mely a Kapuvári Katasztrófavédelmi Kirendeltségen üzemel majd. A jármű indítókulcsát Sallai Péter tűzoltó dandártábornok a találkozó alkalmával a kapuvári katasztrófavédelmi kirendeltségvezető részére átadta.

Sári Ákos tűzoltó alezredes, a győri kirendeltség vezetője az idei év vonulási számait és a fontosabb eseményeket, valamint a győri laktanyát és a tűzoltó eszközparkot érintő fejlesztéseket ismertette a régi munkatársakkal.

Nyugdíjasaink örömmel jönnek el minden évben a rendezvényre, beszélgetni a régi kollégákkal, hogy felidézzék a közös emlékeket.


 

Kapcsolódó képek:

Nyugdíjas találkozó az igazgatóságon Nyugdíjas találkozó az igazgatóságon Nyugdíjas találkozó az igazgatóságon
>>> További képek a galériában <<<