Hírek


Óvatosan közlekedjenek!
2017. február 01. 07:57
A havas, csúszós utakon szerdán reggel már két baleset is történt megyénkben, amely tűzoltói beavatkozást igényelt. Kérjük, hogy a megváltozott, téli, csúszós útviszonyoknak megfelelően, lassabban, körültekintőbben közlekedjenek!

Összeütközött két mikrobusz az 1-es főút Öttevény és Abda közötti szakaszán. A balesetben kilenc ember megsérült, nyolcan könnyebben.  Egy beszorult sérültet a győri hivatásos tűzoltók szabadítottak ki.  A mentési munkálatokban a lébényi hivatásos és a börcsi, illetve öttevényi önkéntes tűzoltók is részt vettek. A tűzoltói beavatkozás és a rendőrségi helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták a főút érintett szakaszát.

 

Szintén a reggeli órákban árokba csúszott egy személyautó a 85-ös főúton, az agyagosszergényi leágazó közelében. A jármű műszaki mentését kapuvári hivatásos tűzoltók végezték, melynek során  megszüntették a forgalmi akadályt.  A balesetben nem sérült meg senki. A beavatkozás ideje alatt félpályán haladt a forgalom a főút érintett szakaszán.

Képek: Gombás Péter tű.őrm.(Győr HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Óvatosan közlekedjenek! Óvatosan közlekedjenek! Óvatosan közlekedjenek!