Adatvédelmi irányelvek


A Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság feladatai ellátása során számos esetben végzi személyes adatok kezelését.

 

A Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság által végzett személyesadat-kezelések jelentős részét a természetes személyeknek személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről szóló (EU) 2016/679 európai parlamenti és tanácsi rendelet alapján kell végezni.

 

Az adatkezelések átláthatóságára vonatkozó alapelvnek történő megfelelés érdekében a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság az érintetteknek az egyes adatkezelési célok kapcsán közvetlenül nyújtott tájékoztatás mellett kiemelten fontosnak tartja az általa végzett adatkezelésekre vonatkozó információk nyilvánosságra hozatalát.

 

Az alábbi tájékoztatás a hivatásos katasztrófavédelmi szervek állományába nem tartozók személyes adatain a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság által önállóan vagy más adatkezelőkkel közösen végzett adatkezelésekre vonatkozik.

 

Amennyiben az országos szintű adatkezelésekre vonatkozó információkat kívánja megtekinteni, keresse fel a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság honlapját a http:/www.katasztrofavedelem.hu oldalon.

 

Adatvédelmi tájékoztató Tűz- és Iparbiztonság

Adatvédelmi tájékoztató Polgári védelem

Adatvédelmi tájékoztató Vízügy

Adatvédelmi tájékoztató Egyéb tevékenység